Ne, 05/03/2020 - 20:47
Ministerstvo školství vydalo soubor dokumentů k otevírání mateřských, základních a středních škol a školských poradenských zařízení. Dokumenty ke stažení níže.
St, 04/01/2020 - 11:45
Vážené kolegyně, vážení kolegové, je jisté, že konání Konference ASP ČR musíme odložit. Rada ASP ČR se shodla nově na podzimním termínu. V této souvislosti věnujte pozornost níže uvedeným informacím...
St, 02/26/2020 - 21:55
o připravované novele školského zákona

UPOZORNĚNÍ

Vytvoření účtu a přihlášení na tomto webu slouží pouze k zapojení se do diskuse v části Forum, nejde o registraci v ASP ČR. Forum není pro běžného návštěvníka webu viditelné.

Registrace bude povolována pouze členům ASP ČR. Přihláška do ASP ČR je ke stažení na kartě Dokumenty, podepsanou přihlášku je nutno zaslat na adresu ASP ČR.

Tato webová stránka je archivována v rámci projektu Národní knihovny ČR, jako součást českého kulturního dědictví.

WebArchiv - archiv českého webu

Otevřený dopis rodičům výjimečných žáků od Mgr. Lenky Gellnerové

Vážené kolegyně, vážení kolegové,

nejenom členové naší asociace se ozývají a reagují na „Otevřený dopis Asociaci speciálních pedagogů a panu Pilařovi zvlášť“.

ASP ČR bude reagovat.

ASP ČR vítá každou odbornou reakci.

Zcela jistě by měli svá vyjádření prezentovat konečně také rodiče samotní, kteří nejsou členy části skupiny pisatelů „Otevřeného dopisu pro Asociaci speciálních pedagogů a panu Pilařovi zvlášť“, jež se staví do role mluvčích za rodiče dětí s MP (konkrétně: Lukáš Bartoň, DiS, Mgr. Pavla Baxová, Jindřiška Blovská, Dagmar Holá, Mgr. Hana Kubíková, Ing. Andrea Lásková, Gabriela Lhotská, Ing. Olga Měkotová, Ing. Milena Němcová, Mgr. Kamila Novotná, Bc. Petra Obrtalová, Dagmar Paulíková, Ing. Jana Podhorská Fečková, Mgr. Kateřina Pavlásková, Dagmar Pekařová, Mgr. Bc. Jindřiška Riesnerová, Ing. Karla Trusková, MgA. Jitka Vrbková, Mgr. Hana Zemanová).

Marcela Drboutová

Dokument v příloze...