Po, 04/08/2019 - 22:12
Pá, 04/05/2019 - 11:08
Článek Radmila Švancara v Učitelských novinách
Út, 03/05/2019 - 17:05
Níže je přiložena komunikace mezi prezidentem UZS ČR a MŠMT k vypořádání připomínkového řízení novely vyhlášky č. 27/2016, o vzdělávání žáků se speciálními vzdělávacími potřebami a žáků nadaných.

UPOZORNĚNÍ

Vytvoření účtu a přihlášení na tomto webu slouží pouze k zapojení se do diskuse v části Forum, nejde o registraci v ASP ČR. Forum není pro běžného návštěvníka webu viditelné.

Registrace bude povolována pouze členům ASP ČR. Přihláška do ASP ČR je ke stažení na kartě Dokumenty, podepsanou přihlášku je nutno zaslat na adresu ASP ČR.

Tato webová stránka je archivována v rámci projektu Národní knihovny ČR, jako součást českého kulturního dědictví.

WebArchiv - archiv českého webu

Otevřený dopis ASP ČR ministryni školství

Předseda Asociace speciálních pedagogů ČR Jiří Pilař odeslal dne 2. 11. 2015 otevřený dopis ministryni školství, mládeže a tělovýchovy Kateřině Valachové. Obsahem dopisu je vyjádření nesouhlasu se způsobem, jakým ministerstvo ve spolupráci s NNO bez účasti pedagogických odborníků připravuje vyhlášku, která by měla nahradit vyhlášku o vzdělávání dětí a žáků se speciálními vzdělávacími potřebami.

Otevřený dopis a připomínky ASP ČR k navrhovanému znění vyhlášky ke stažení níže.

PřílohaVelikost
otevreny_dopis_asp_cr_pdf.pdf1.42 MB